CROWDFUNDING

Per què un Crowdfunding?

No hi ha millor manera de saber si alguna cosa funciona que a través de la resposta de públic. Durant aquestes temporades, diverses empreses han decidit dipositar la seva confiança en nosaltres per poder seguir endavant i créixer any rere any.

Aquesta temporada però, volem ser ambiciosos i saber no només què pensen les empreses, sinó el públic en general. Per això un Crowdfunding és simplement la millor opció.

A través d’aquesta plataforma, a Dynamics som capaços de veure si tots vosaltres, els que llegiu aquestes paraules, també esteu igual d’emocionats que tot el nostre equip. I, si igual que nosaltres, veieu al DYN-05 un autèntic campió.

El millor de tot: gràcies a aquest mètode de Crowdfunding, tots guanyem. Guanyen tots els que decideixin donar-nos suport, que a canvi de la seva ajuda rebran regals oficials de l’equip en mostra d’agraïment, i hi guanyem nosaltres al veure que no estem sols, que hi ha persones que creuen en Dynamics.

 

Si vull col·laborar…

Formar part de la família de Dynamics és molt senzill.

Si ets una persona, empresa o entitat que s’ha enamorat del nostre projecte i li agradaria ajudar-nos, pots fer-ho a través d’aquest mateix Crowdfunding.

Tenim diverses modalitats que comencen des dels 5 euros. D’aquesta manera podràs aconseguir tot el marxandatge oficial de l’equip i de pas ajudar i formar part del nostre somni.

Si vols anar més enllà i adoptar una posició de patrocinador, amb les seves respectives avantatges publicitàries en esdeveniments, xarxes socials i en el monoplaça, podent tenir la possibilitat d’exposar el vehicle a les teves instal·lacions per un temps limitat, no dubtis contactar amb nosaltres!

 

Alguns dels productes

Tassa de Dynamics

Clauer de Dynamics

Finalment recordar que a causa de que la finalitat del Crowdfunding és el finançament de l’equip, molts dels paquets de marxandatge no seran enviats fins a la finalització del mateix, quan nosaltres rebrem els diners i puguem tramitar les comandes corresponents. Tot i així estarem en contacte per informar-los de la situació.